Elämä

Julkaissut Hana Abdulkarim

Monesti sanotaan, että ihmisen tärkein päivä maailmassa on se päivä, kun ymmärtää miksi on täällä. Miksi on olemassa? Ja suurinosa meistä elää koko elämänsä keksimättä vastausta tähän kysymykseen. Itse en mieti tätä asiaa, se on tavallaan itsestäänselvyys. En minä murehdi miksi olen täällä, mutta mietin miten minusta voisi olla eniten hyötyä tässä elämässä. Itsellä on omat arvot ja uskomukset, mitkä ovat minulle todella tärkeät ja ne toimivat punaisena lankana. Mä varmasti kuulun niihin harvoihin joilla on vahva usko siihen, että on oikeastaan täällä palvellakseen muita ja ennen kaikkea palvellakseen Luojansa.

Toteuttaakseni "elämän tehtäväni" minä esim. kirjoitan tätä blogia ja pyöritän hyvinvointipalveluita tarjoavaa firmaa. Tämä kaikki on tapani palvella muita. Minun kuplassani kaikkien kuuluisi voida hyvin ja saada energiaa päivänsä niin paljon kuin suinkin on mahdollista ihmisen itse toteuttaa. Jos on kroonisia sairauksia tai synnynnäisiä, niin ihminen joutuu elämään sen todellisuuden kanssa. Mutta me kaikki tarvitsemme oikeat ravinteet kehoon arjen pyörittämiseksi. 

Itse äitinä koen, että kaikki äidit ovat suorittajia. Mitä tahansa arki tuo eteen, me hoidamme. Ei meillä ole vapaapäivää tai taukoa, koska itse myös flunssanen. Nope, äiti kävelee synnytysosastolta ulos ja on jo heti suorittamassa elämän KORKEAKOULUA ainoa oppikirja on elämä olento ja arjen tuomat haasteet; onnistumiset ja epäonnistumiset.

 


Jaa tämä julkaisuUudempi julkaisu →