Liiketoiminta

Herbalife Nutritionin avulla voit aloittaa oma liiketoimintasi jo TÄNÄÄN. Herbalife Nutrition on maailman johtava suoramyyntibrändi, saat heti alusta alkaen käyttöösi vuosikymmenien kokemuksemme ja asemamme oman liiketoimintasi perustana. Liiketoiminnan aloittaminen ei ole kallista – ota uusi suunta elämässäsi jo tänään!

 

Ole oma POMOSI
Työskentele silloin, kun sinulle parhaiten sopii ja ansaitse laadukkaiden, tieteellisesti kehitettyjä ravitsemustuotteiden parissa. Tämä liiketoiminta mahdollisuus antaa sinulle vapaat kädet työskennellä missä tahansa. Rakenna oma tiimi ja luokaa yhdessä sellainen liiketoimintaa mikä sopii jokaisen omaan elämäntyyliin.

 

Kuluttajansuojan kultastandardi auttaa sinua kasvattamaan liiketoimintasi. Tämä tarkoittaa, että olemme täysin avoimia ja voimme tarjota erinomaiset ehdot liiketoimintasi tavoitteiden tueksi. Herbalife Nutritionin parissa on helppo työskennellä. Tuotteitamme ei myydä kaupoissa, niitä myydään yksinomaan itsenäisten Herbalife Nutritionin Jäsenten kautta.

 

Nyt sinulla on mahdollisuus jakaa intohimosi miljoonien samahenkisten ihmisten kanssa. Hyödy asiantuntevasta koulutuksesta, tuesta ja tuotteista, jotka ovat johtavien ravitsemusasiantuntijoiden kehittämiä. 

  • Alhaiset aloituskustannukset
  • Avoin liiketoiminta - selkeät liiketoimintatiedot mahdollisista ansiostasi.
  • Rahat takaisin takuu - 100% hyvitys jäsenpakkauksesta, jos jäsenyys peruutetaan mistä tahansa syystä 90päivän sisällä. Lisäksi palautustakuu 100% hyvitys kaikista myymättömistä 12kk sisään ostetuista tuotteista, kun jäsenyys perutaan. 

 

Ansaitse panostuksesi mukaan!

Nämä tiedot tarvitset liittyääksesi jäseneksi: Sponsorin ID: 4911240536
ja Sponsorin sukunimen 3 ensimmäistä kirjainta: ABD

Tervetuloa mukaan tiimiin!