Herbalife Nutrition on

Herbalife on kansainvälinen hyvinvointialan yritys, perustettu 1980 ja Suomessa vuodesta 1995. Herbalifen tuotteita myydään ainoastaan laajan, itsenäisistä Jäsenistä koostuvan verkoston kautta yli 90 maassa. Tuotteemme pohjautuvat tieteellisiin tutkimuksiin, ja tuotteistomme kattaa proteiinipirtelöt ja -välipalat, vitamiinit ja ravintolisät, urheilu-, energia- ja kuntojuomat sekä ihon- ja hiustenhoitotuotteet.

Yrityksemme tukee Herbalife Family Foundation (HFF) -säätiötä ja sen Casa Herbalife -ohjelmia, jotka toimittavat terveellistä ravintoa sitä tarvitseville lapsille. Tuemme myös huippu-urheilijoita, -joukkueita ja -urheilutapahtumia eri puolella maailmaa. Muun muassa jalkapalloseura LA Galaxy yhdessä viidentoista muun mestarin kanssa kuuluvat sponsorointiohjelmaamme.

 

Tehtävämme on muuttaa ihmisten elämää mahdollistamalla menestyvän liiketoiminnan harjoittamisen suoramyynnin parissa sekä tarjoamalla maailman parhaita ravintolisiä ja painonhallintatuotteita jo vuodesta 1980 ja Suomessa vuodesta 1995.

 

Lue lisää Liiketoiminta mahdollisuudesta tästä!